Monday, August 31, 2009

TACKAR!!

Linda har hjalpt mig att inforskaffa den fina trojan hon har pa sig har.

Utan Linda o Mel E skulle min garderob vara i sa mycket sorgligare skick.

TACK!

Monday, August 24, 2009

Lite bilder fran Independence day



Har finns nagra fler.

Lite blogglag nu som ni marker. Lilla E vaknar flera ganger per natt och skriker. I natt toppade hon aven med att krakas vid 5-tiden samtidigt som hon kravde frukost, vilket hon fick av Stora E. Den kraktes hon upp 2 timmar senare. Stora E stukade fingret igar nar han tranade pa Sirshasana (huvudstaende). Idag verkar det som att vigselringarna ev maste klippas. Vi far snart se. Bra var i alla fall att han kande att han snart kommer at klara av posen, jag har inte ens borjat forsoka an.

Sunday, August 23, 2009

Projekt nackroslampa



Anda sedan jag forsta gangen sag Erikas nackroslampor har jag velat ha en. Men det ar inte riktigt forsvartbart att kopa en sa dyr lampa just nu, och maken tycker att det ar konstigt att sjalva blomman sitter pa bladet. Nu nar han har sagt det sa tycker jag ocksa att det ser markligt ut, vi har ju en nackrosdamm i tradgarden att ga ut och jamfora med. Sa jag bestamde mig for att forsoka tillverka en sjalv.

Pa bilderna ser ni en protoyp i kartong. Nu har jag aven gjort kartongmodeller till alla delar, samt till 2 blad i olika storlekar. Sa nu ska jag bara ta mig ivag till/ringa till platkillen och be honom fixa alla delar. Sen ska det kopas jattemycket sladd, gron farg och vit farg, samt en svag glodlampa. Sen kommer i forhoppningsis att ha en nackrosdamm i taket ovanfor garderoberna i sovrummet ocksa.

Friday, August 7, 2009

En sjuklig bild...



Har en annan bild till Library 101, dar det dessutom syns med all onskvard tydlighet att jag har feber och borde ga hem och lagga mig, men i stallet ska jag ga pa grannbarnet Judes 4-arskalas och sen vara "chaperone" pa en film ikvall och imorgon 6.30 gar bussen till Madurai. Jag maste folja med eftersom jag ska vara chaperone till 2 utbytesstudenter och dessutom har arrangerat hela resan.

En dagens


En lite knasig bild jag tog for det har projektet, Library 101. Dessutom sa glomde jag en 1:a. Tyvarr syns det ju inte vilka roliga och valmatchande strumpbyxor jag har till sa det fick bli en separat bild nedan.

Monsterblomma



Inte visste jag att Monstera vaxter kunde fa sa har coola blommor. Den ar supertjock! Och tydligen kan man ata frukten som ska smaka som en blandning mellan paron och nagon annan frukt som jag nu inte minns.

Flaggor och teckning


Ibland, typ varje dag pa bussen till Ganga nar vi ska ata lunch, sa valjer V o E ovan avbildade personer klart fore mig. Har en teckning som V gjorde till Schweiz naionaldag den 1 augusti, tillsammans med en lang rad flaggor som hon ocksa gjorde.

Tuesday, August 4, 2009

Tredje bokade besoket dett ar

Tjoho! Glada nyheterna att vara fore detta grannar, fellow Arsta-bor, och kompisar med 2 barn (varav ett av dem fd dagiskompis till V!) dyker upp i November. Det verkar ta sig med besoksstatistiken i ar ocksa :).

Monday, August 3, 2009

Reseledare

Jag har anordnat en resa till Madurai pa lordag for ny personal pa skolan. Med pa resan aker ocksa ett antal personer som redan kanner till Madurai ratt bra sa att vi ska kunna guida de nya till de affarer som kan erbjuda sant som man kan behova nar man nyss har flyttat hit, men som knappt gar att fa tag pa har i Kodai. Med mig ska jag ocksa ha 2 utbytesstudenter fran Tyskland som vill kopa saris. Det vill jag ocksa sa det ska nog bli bra! Jag vill ha en tunn sidensari. Kanner att jag behover en fin till Independence day den 15 augusti.

Sen ska jag titta efter vikter(!), samt en ny siden/ull sjal, eftersom Mary tvattade min lite knasigt nar vi var borta sa den ar inte lika fantastisk som den var innan om man sager sa.