Saturday, December 20, 2008

Hemma

Nu ar vi hemma i Kodai igen. Igar var det sadar dimmigt som det bara blir i Kodai, dar man blir fuktig av att sticka ut nasan och man inte ser till grannens hus. Bokstavligen mitt i ett moln. Men idag skiner solen! E satter upp en stjarna i det hoga tradet utanfor efter att fort ha fatt ga over till Tim o Ktie for att lana en tillrackligt hog stege. Jag ska snart ga och kopa gradde till en ny pepparkaksdeg, det pysslas och grejas. Barnen verkar trivas lite battre ihop har pa stora ytor och en studsmatta att hoppa av sig lite energi pa. Och sa ar det ju lordag och lordagsgodis forstas. Aven om ingen annan i det har landet har hort talas o att man bara skulle ge godis till barn pa lordagar. Men lite resgodis ar val ocksa tillatet kan jag tycka.

Mamma o Pappa har landat i Bombay i natt och sitter nog snart pa flyget till Coimbatore, sa ikvall ar det bara lilebror med smbo som saknas i den Kagedalska familjen. Vi ska ata Vadai o Idli till middag.

Life is good.

2 comments:

Anonymous said...

Ja, låter inte dumt alls... Vi har också bakat pepparkakor idag- Mamma Mu-, kråkan- och små dalahäst-pepparkakor. Astrid har planer på att skicka en liten julfilm till Vera. Vi får se när den blir färdig... Har ni fått brev från oss?

Kramar från Maria

Anna said...

Mysigt!! Ja det har vi! Supertack! Fast Vera far paketet pa julafton ;).