Tuesday, April 6, 2010

Pask!

Vi har haft en fantastiskt harlig pask! I fredags kom, efter visst rabalder, antligen kusinen med familj hit. Pa lordagen tog vi det lugnt och gjorde vanliga lordagssaker, som shoppade gronsaker och lagde sen en enkel men god paskmiddag, hade paskaggsletning i tradgarden, at mangder av svenska losgodis (!!) och hade mysigt.

I sondags kom den svenska eleven har till oss, forst gick jag och hon och kopte kyckling, vilket vi aldrig gjort forut - men det gick bra. Sen lagade hon flygande JAkob at oss. Vi at ute pa det av maken for andamalet konstruerade mycket laga bordet, och satt pa madrasser pa marken. Vi fikade pa Shelton hos Sara- Ann, och pa kvallen grillade vi pinnbrod med homous till middag. Barnen och svenska eleven tittade pa Ice age 3.

Igar sa gick vi till Coaker's walk, gjorde en fotomugg, at lunch pa Astoria och glass pa Hilltop, fikade med Wuthrich, V och M gick ut med tva vita ulliga hundar, och pa kvallen tittade vi pa bilder pa vaggen i flera timmar. Bilderna var av minst sagt varierande kvalitet.

2 comments:

Ma said...

Låter som att ni har det bra! Vi har haft det bra också, trevlig påskafton med de andra på Holmen. Vi tittade på Simons film från Filmsleeta, såg ni också på den? Trevlig! På annandagen började det snöa igen, nästan 1 dm på den då nästan torrlagda marken. Alla åkte hem, men idag sol igen i Stockholm

Åsa said...

Det låter som ni har det finfint! Härligt. Vill gärna se ett foto på fotomuggen!

Vi har haft en skön vecka och påsk i Idre. A lärde sig åka riktigt bra och var härligt peppad. När vi kom hem på söndagen var det skilla i trädgården så det kändes som vi varit borta en månad minst men sen kom snön igen. å nu är den borta och imorgon tänkte jag ta cykeln till jobbet!