Wednesday, June 9, 2010

Ledigt i Kodaikanal

Nu har vi varit lediga hemma i snart 3 veckor. Det ar avslappnande och harligt. Sen nagon vecka regnar det varje dag, och temperaturen ar snarare strax under 20 grader and narmare 30. Vi ar for tillfallet hundvakt at grannarnas lilla vita hund Iddli, eftersom han verkar ha fatt Epilepsi sa far han bo hos oss i nagra dagar. Det ar ovantat trevligt. Vi gar pa hundpromenader och kastar bolllar. Vi leker med grannarna Lamberts. Vi forsoker halla koll pa vart koksbygge. Jag hoppas sannerligen att det gar lite snabbare nar vi ar bortresta, annars kommer vi att ha ett nytt kok nagon gang fore jul...

Bilder pa koksbygget finns pa Fejan.

Turisterna har lamnat Kodai mer eller mindre. Skont.

Maken och jag har kollat sasong 2 och 3 av Dexter. Mycket battre an sasong 1.

Idag kommer en av byggjobbarna med 5 kilo plommon, sa vi ska gora plommonsylt och plommonmarmelad. I grannarnas kok. Inte i vart badrumskok.

Jag onskar mig en luftavfuktare. Och att skolans vedproblem loser sig till i juli.

Pa mandag byter vi den har bergstoppen mot en i Himalaya. Vi ska till McLeod Ganj och Kullu-Manali.

3 comments:

Ma said...

Trevligt, jag saknar ditt bloggande, men jag följer facebook även om det blir lite kortfattat ibland. Stor kram till er alla.

Hanna said...

Låter bra! En lugn semester, med andra ord? Kan du inte berätta om semesterorterna McLeod Ganj och Kullu-Manali vid tillfälle? Har ni andra planer för denna semester?
Vi har också ett kök som behöver byggas om. Längtar efter diskmaskin och nya köksluckor mm... Tycker samtidit det är oväntat skönt att bo helt orenoverat - behöver inte tänka så mycket på städning och Ruben som härjar med träskedar och div verktyg... En banka och släng-period som vore synt att ta ut på ett nyrenoverat kök...
Kram på er!

Anna said...

Am - I know

Hanna - jag hoppas det! Vi hr inte planerat sa mycket, mer an de langre resorna. Vi kommer till McLeod Ganj pa tisdag och moter en kompis som ska ha kollat in lite boende alternativ. I Kullu Manali har vi bokat en stuga med J o b, samt en till familj som moter upp oss dar. En liten svensk koloni aven pa denna resa ;)