Tuesday, March 17, 2009

Liten uppdateringslista

  1. Jag har ont i en tand. I morgon ska jag for forsta gangen besoka en tandlakare i Indien. Det ska bli spannande.

  2. Vi far antligen ommalat hemma! Nu lyser vara vardagsrumsvaggar vackert och enhetligt vita, och lekrummet har blivit uppfrashade i samma vackra vita farg. Dessutom - sa far vi golven ommalade i helgen (nar vi ar pa long-weekend, troligen mer om det senare.) Kanns fantastiskt bra. Nu tanker jag betala plattsattning pa verandan sjalv, och sen dra igan projektet "overtala rektorn att vi ska fa gora om hela koket i sommar inklusive flytta ut vaggen 2 m"

  3. Jag ar nastan helt besatt av att jobba med bibliotekswebben nu. Facebook hit, bokblogg dit, nyhetsblogg dit, twitter updates osv osv.

  4. I helgen var jag pa en fest med den yngre personalen for forsta gangen. Rektorn ringde och sa att vi var for hogljudda. Det ar allt jag tanker saga om det - men vissa manniskor ar mer an olovligt fega (OBS inte rektorn - utan den person som inte kunde saga till sjalv).

  5. Vi har nu trevligt besok av Eva-Karin. Nar hon dok upp hemma hos oss i onsdags sa sa V: Vad bra att du kom Eva-Karin - vi har ju inte haft nagon gast (overnattande - Red's anm) sen i sondags!

  6. Ar det mikrobloggandet som gor att jag stoppade in all denna viktiga information i bara ett enda inlagg?

2 comments:

Anonymous said...

Härligt med ommålningen, det vill vi se kort på. Bra med plattor i "matsalen" och super om ni kan få till köket.

Åsa said...

Vad heter sidan på Facebook? KIS Library eller?