Monday, March 30, 2009

Nu blev det svarare

090330
Jag trodde att jag var relativt duktig pa att kla pa mig en sari, sa jag tankte att jag gor val ett forsok. Dock insag jag att den holl pa att ramla av nar jag gick till jobbet. Tack och lov sa motte jag Mary i trappan upp till huset, sa jag fick lite nodvandig handpalaggning. Men hon tyckte att jag skulle ha sariblus till. Jaja, jag far val ha det nasta gang da. Men jag gillar att ha langarmat och tajt under sari, det gor det lite mer till min stil.

Hittills har alla indier som jag har traffat papekat att jag ser valdigt "pretty" ut. Lustigt att alla har anvant just det ordet. Blir man sotare i sari? Pa kortet har jag en konstig knol under handen pa hoften, den har jag fixat till nu. Det var vikningarna som inte lag slatt efters om de fastnade pa trojan. Men jag haller med om att sari ar ett vansinnigt vackert plagg, pa i stort sett alla. Nu galler det bara att ova sa att jag kan fa den att sitta snyggt utan handpalaggning. Och det ar ju vart det att ova nu nar i stort sett varenda kvinna jag traffar kan fixa till den at mig. Jag tror nagra av de 10 saris jag har i en kartong hemma i Sverige komemr att fa folja med mig tillbaka i Juli. Framforallt langtar jag efter en tunn helsvart sak som jag tror bli valdigt fin med spetstroja under.
Den har sarin har jag ocksa kopt pa Hajemoosa och den kostade under 400 Rs. Vi kopte en jattefin morklila och gron till Mary i fodelsedagspresent har i Kodai (hon fyller ar i morgon). Hoppas hon gillar den - den ar i alla fall i hennes alsklingsfarger.

3 comments:

Petra said...

Jag tror jag skulle trivas i en sari. Kan man inte lansera ready to wear saris - för hang arounds som bara vill vara fina?

Anna said...

I wish. Jag har fatt massor med komplimanger idag fran folk som tycker jag ar saaa duktig pa att behalla sarin pa en hel dag och se bra ut - haha! Jag har lyckats ga pa toa 2 ganger och ata lunch med barnen.

gunilla said...

Håller med, du är stilig sari!
Grattis till att du blivit faster!