Tuesday, October 6, 2009

Sjuklingar och diverse

Nu har V o E varit sjuka i mer an en vecka. DEt borjade med hog feber, och nu hostar de som galningar. Jag och maken har ocksa borjat kanna oss krassliga nu. So tur ar have vi langhelg i helgen sa 4 dagars ledighet gjorde att vi i alla fall har kunnat vila ordentligt.

Vi har ocksa varit pa brollop (bilder pa Facebook) och pa middag hos Oliver och sen hos ett amerikansk-koreanskt par. Vi har akt flera taxiresor varje dag eftersom ingen av oss har haft orken att ga/bara barn.

Jag har lamnat in vara blivande fina guldsilverbrokadiga draperier till verandan, samt kopt "basket-material" till Marys kompis som ska gora korgar att ha hattar, mossor, vantar, sockor, sjalar etc i. Nu ska har bli ordning pa torpet.

Idag kom ett langt handskrivet brev och nagra bocker pa posten. Personen som skickade det har jag fatt fler brev av an nagon annan. Fick varsta nostaligtrippen. Tack F!

2 comments:

EvaKarin said...

Usch vad jobbigt med barnens sjuka. Är det "Svinan" månntro? Om en månad drar jag alltså till Indien, och känns ju så FEL att inte komma till Kodai, och inte träffa er ... HUR kan vi lösa det??? Tips please!

Anna said...

Tja, sag det! KOm hit anda!