Monday, June 23, 2008

Status visum

Jag är på makens lantställe och här finns inget Internet (fast jag har beställt så det kanske ändrar sig), men tills vidare får jag gå till en granne och låna lite en gång om dagen. Men jag hinner inte med att uppdatera här så mycket. Men jag kan i alla fall tala om att visumansökan nu är återinlämnad tillsammans med en drös extra papper från rektorn och skolan, och på måndag om en vecka får vi besked igen. Håll alla tummar ni har!

Annars var det en rätt trevlig och avslappnad midsommar (tja, eller relativt i alla fall, svärföräldrarna ordnade fika och midsommarstång för 96 personer!!)

8 comments:

Rebecca said...

*håller*

igår såg Bobo en tjej och bara "Vera. Vera mamma". Han trodde det var du!

Åsa said...

Hoppas det fixar sig med det förbannade visumet! jag har livliga minnen av när amerikanska ambassaden höll på att djävlas med Hugos och Samuels visum, stackars Malin. Men det fixade sig faktiskt till slut.

Petra said...

Klart allt ordnar sig! Heja heja!

Mia said...

Håller tummarna!

Carina said...

Yes, sitter i Skåne på altanen med ett glas vin och håller tummarna allt jag kan! Utom när jag tar en klunk förstås, för då är det svårt ;-)

Anna said...

reb - gulleungen

åsa - jag tänker på det där nästan varje dag "detordnadesigförsamuelohugodetordnadesigförsamuelohugo..."

petra - heja heja!

mia - tack

carina - du kanske kan öva på tekniken så du klarar båda samtidigt? annars duger en klunk bra.

malin c said...

håller alla mina tummar för att det ska fixa sig precis som det gjorde för samuel o hugo o det var verkligen i sista sekunden.. jag vet liksom att det kommer fixa sig

Anna said...

malin - känns bra att du vet det :)