Monday, January 12, 2009

Och nu har de akt hem...

Systern med familj som har varit har i 2 manader har akt till Mumbai i nagra dagar innan hemfard. Mor och far sitter redan pa flyget till Sverige, och vannerna J o B sitter pa nattbussen till Bangalore. MEn de kommer ju tillbaka hit till helgen, innan de aker hem.

Inatt landar moster och morbror i Chennai. De har inte bokat nagra resor vidare och nu ar det Pongal sa allt ar helt fullbokat. Sa jag tror helt enkelt att de far ta taxi hela vagen hit fran Chennai. MEn vi far se. Forna arbetskamraten Asa som ar i Goa kommer hit pa onsdag, trots att tagbiljetten jag kurirade over inte kom fram.

Njuter av ett helt nystadat hem, lugnet tystnade och rymden, men saknar samtidigt familjen.

3 comments:

Anonymous said...

Hej Anna, här en hälsning från Uppsala. Vi, Per, Birgitta, Cecilia och Mats anländer till Kodai den 13 febr (fredag) och reser därifrån den 17 (tisdag). Vi ska bo på Carlton Hotel. Det vore kul att få träffa er, se var ni bor, ev kika runt lite på Int skolan, kanske få tips om trevliga utflykter. Vi kommer att ha bil och chaufför med oss. Min mailadress är birgitta.wallden@swipnet.se om du vill skriva en rad. Kram Birgitta W

Anna said...

Birgitta - You've got mail!

gunilla said...

Ja nu väntar vi med spänning på att få höra allt de varit med om.
Hördes på telefon att de har fina dagar i Mumbai också.
Kram/gunilla