Sunday, July 12, 2009

Helg

Helgen har varit/ar harlig. Solen skiner och manga har atervant till Kodai infor skolstarten.

Igar vid 15-tiden kom Hanna o Rudy o fragade om de fick sova over. Det ar sa harligt att leva sa att man har vanner som kan komma forbi spontant och fraga om hela familjen far sova over samma kvall. Och att man sjalv bara tycker att det ar en bra ide, mycket kravlost och avslappnat.

Vi utokade thaicurryn lite och at den tidigt sen gick vi ut och anvande var grillplats for andra gangen. Det grillades pinnbrod sa det stod harliga till och vi hittade en vandrande pinne som barnen fangade och satte i en burk (fast i dag slappte vi ut den igen). Maura, Will o Iddly kom forbi en svang innan de gick vidare till Lamberts.

Rudy fixade var router sa vi har, typ, tradlost internet hemma nu. Mycket mysigt var det.

I morse foljde V o E med W-familjen hem medans jag o E diskade, dushade o fixade innan vi gick dit och drack kaffe innan vi gick till Astoria och at lunch. Dosai, paneer och naan.

Sen vagrade E att somna men nu nar E o jag forsokt i 45 minuter var sa har hon precis somnat. V o jag har lagat hummos till kvallens middag. det blir wraps med chapati fran Tava's. Imorgon borjar jag jobba igen pa riktigt.

No comments: