Tuesday, November 23, 2010

Lanvin

Idag hade jag fått för mig att jag skulle göra en hederlig gammal HM samarbetesköning bara för att. Jag skulle köpa lite till en väninna i Indien, och tänkte solglasögonen till mig själv. Och så kände jag för det bara helt enkelt.

Jag och Jessica kom dit vid kanske 7.15 och fick då armband till tredje tiden, 8.35. De öppnade 8.00 och släppte in 30 personer i taget till den avgränsade damkollektionsavdelningen. Mellan varje släpp hängde de ut mer kläder och städade till så det var enkelt att hitta. Det var sjukt mycket personal på plats. Man fick bara ta med sig1 plagg av varje sort under sina 10 minuter och sen gå och prova. I provrummen var det massor av personal som hjälpte en att byta storlek om man behövde. Man bjöds på kaffe, pepparkakor och vatten och någon vitamindryck när man stod i provingskön. Det hela var otroligt välorganiserat och en helt annan känsla än rafsandet under Stella McCartney släppet för 5 år sedan.

Medan vi väntade på 8.35 så kollade vi in herrkollektionen. Solglasögonen fick jag snabbt tag i, och sen upptäckte jag jättefina, supermjuka, enkla herrkoftor i Lanvins herrkollektion. Det blev en grå till mig och en brun till maken.

8.35 fick jag tag i den svarta kjolen med stor knorr på sidan, samt lite klänningar och en kavaj till min vän Judy i Indien. Vi fick vänta länge i provkön men sen kunde vi prova i lugn och ro och jag kom hem med 2 klänningar och kjolen, fast klänningarna ska åka tillbaka till affären. Jag vet faktiskt inte riktigt när jag ska använda dem.

Jag försökte ta lite foton för att försöka återuppliva gamla modebloggartakter, men oj vad jag har legat av mig. Så de bilderna kommer inte att visas här.

3 comments:

Kulan said...

Anmäl dig gärna till Månadens Bästa Blogg hos mig =)

Vinnaren kommer bli länkad på en av de tolv största bloggarna i Sverige och få en fin present på köpet, värde över 1200kr!

hedgehog-sara said...

Stella-släppet glömmer man ju aldrig :)

Anna said...

sara - nix, med skräckblandad förtjusning...