Thursday, November 27, 2008

jojo

Bara for att vi som jobbar har pa skolan tjanar valdigt lite pengar, sa betyder det ju inte att det inte finns resurser. Som idag, alla studenter skulle hem, och som ni sakert vet sa ar det ju inte sa latt att flyga till Thailand just nu. Menda kom foraldrarna till en av barnen pa losningen, vi skickar helt enkelt ett eget plan till Chennai och hmatar alla Thaibarnen. Smart! For att inte saga genialiskt! ;)

4 comments:

Petra said...

Jisses!

Ma said...

Men hur går det för eleverna som ska till Bombay, flyger dom eller åker de tåg?

Anonymous said...

Hej! Kom in på din blogg av en slump, blev lite nyfiken. Vart i södra indien bor du? Tamil Nadu? Jag bodde utanför Chennai ett par månader och trivdes kanon. Tänkte skicka lite paket ner till mina vänner där nu till jul, men du rekomenderar alltså att inte skriva ätbara saker? Tänkte skicka ner choklad osv. Hur stor chans är det att det kommer fram som det ska tror du? Jag har bara skickat paket från indien och inte till.. vore väldigt snällt om du ville svara. Lycka till med livet i Indien -du gjorde helt rätt val! Kramar från Malmö

Anna said...

Petra - ar dock osaker pa om et ar ett rykte...

Ma... de flyger nog huvudsakligen - alla har kommit fram sakert nu

Anon i Malom - tricket ar nog att inte skriva sa noga vad paketet innehaller. Skriv nagot trakigt sa ar risken mindre ;)

Och ska du skicka choklad skulle jag nog skicka i ett separat pakjet sa kanske 1 av paketen kommer fram, samt att chokladen inte smetar ner resten ifall det skulle krossas och smetas ut.

Jag bor i Kodaikanal.