Sunday, November 16, 2008

återigen en helgrapport - alltid något!

Jaha, hur har helgen varit då? Jodå inte så pjåkig.
I fredags kväll när barnen hade somnat gick jag över till Karen och fick håret klippt och drack lite vin och snicksnackade. På lördagen så var planen att vi skulle städa förrådet och fixa i ordning har hemma lite mer inför systerns ankomst nu i kväll (lite förseningar så de kommer hit vid midnatt.) Vi kom ganska långt, tack vare makens engagemang, själv gick jag mest runt och plockade lite samt försökte smita undan… ;) Vi hade i alla fall köpt lite mer förvaringsgrejer i Madurai i fina färger, så lekrummet känns rätt bra nu. Det måste bara dit en ordentligt stor, varm och fin matta, samt andra gardiner. (Det är blå gardiner i 2 rum här, och jag avskyr blå gardiner!)
Sen gick vi på afternoon tea hos Cheri m familj som flyttar härifrån när den här terminen tar slut. Det är det som är det tråkiga med det här stället. Folk man gillar flyttar för eller senare….

Imorse fick vi spontanbesök av Tim, Katie o Liam och sen ringde Lamberts och ville åka till Woodlands och äta lunch så vi följde med. Det var ett toppenställe. Stort, fint med härlig trädgård och supergod mat. Dit ska vi åka med hela följet i jul tror jag!

Nu sover barnen och vi väntar på syster med familj. Fast jag tror jag kommer att somna innan de hinner fram. Midnatt, så länge är jag inte uppe inte!

4 comments:

Linda K said...

jag hittade en svart kofta med vita prickar i strl medium till dig. sjalen vet jag inte än om kussen ska ha :)

Anna said...

men ooooo! tack!

C-line said...

Jag avskyr också blå gardiner! I sovrummet hänger nu ett par med liiite turkost inslag, alltså inte ens riktigt blått (men det ser blått ut mot de övriga färgerna), och jag stör mig på det hela tiden.

Anna said...

c-line - du o ja ba!