Sunday, November 23, 2008

Julen är här!

DSC08517

I dag har vi bakat pepparkakor, saffranskaka, satt upp adventsstjärnor o ljusstakar, ätit skumtomtar samt varit på julsångsafton i kyrkan och klämt i i alla underbara engelska julsånger som jag älskar. V höll nästan på att sätta eld på sig själv när vi tände ljus.

Alla ni julfanatiker som inte tycker att man får börja pynta förrän nästa helg- glöm det! Nästa helg ska vi tälta och sen åker vi till beachen. Så vi kör lite smygadvent nu i stället. Och bilden ovan var en av de bästa i vårt försök att fota ett julkort på barnen.

3 comments:

Petra said...

Enormt avundsjuk är jag - eftersom hela Sthlm är helt täckt i vitt så tycker jag absolut att man får börja jula redan nu. Ett glas glögg blir det allt i kväll. Oc idag bjöd jag på pepparkakor till em-fikat. Fast dom är rätt dåliga på att fika här i Solna.

Anna said...

JAg vill ocksa ha tackt i vitt! Och morkt! FAst julbelysningen har vi i alla fall satt upp - bara for det sa gick strommen igar klockan 18 och var inte tillbaka i morse nar jag gick. fast mysigt med stearinljus forstas.

C-line said...

Glöm det säger jag också! Vi julpyntade också denna helg, för vi gillar julpyntet mest före jul och har inte adventsstakar i fönstren in i februari.