Monday, November 17, 2008

Sångövning och vänskap mellan 3-åringar

I natt så dök de äntligen upp, systern med familj. A gick direkt och lade sig under V i våningssängen med ett brett leende på läpparna medan vi andra dumt nog satt uppe till 2. V och A har lekt som galningar hela dagen, och vandrat runt med armarna om varandra eller hand i hand. Gulligt värre!

Nu har jag och systern övat några julsånger inför morgondagens framträdande på skolan - HELA skolan ska lyssna. Vi övade på BEred en väg för herran på båda melodierna, adventstid kom till mitt ensamma hus, luciasången, gläns över sjö och strand och funderade även ett tag på att kuppa genom att köra Nu grönskar det - eftersom vi har båda stämmorna på den i ryggmärgen - men insåg att vi möjligen inte skulle kunna hålla oss för skratt. Dessutom röstade båda männen på Bered en väg på dalamelodi, så nu blir det väl den. Vi funderar på att ta med os en pepparkaksgumma och en tomte som maskotar p vi får väl se hur det blir imorgon bitti.

3 comments:

SvågerJohan said...

Tar inte indierna illa upp om ni kommer med små bruna brödgubbar som ni börjar med att bita huvudet av? (eller hur gör ni när ni äter en pepparkaksgubbe?)
Är inte pepparkaksgubbar något överpigmenterade wododockor?

SvågerJohan said...

Bästa kuppen hade nog varit att få E att vara "lekledare": räven raskar över isen, prästens lilla kråka, vi äro musikanter etc. Då hade alla fått lov att vara delaktiga och E fått visa på sin kroppsliga/ryttmiska pedagogik och rörelseglädje ;-)

Anna said...

Johan - faktiskt sa fragade prasten om vi inte kunde ta med pepparkaksgubben och lucian till kyrkan pa sondag haha!!!

E var villig men jag satte stopp for det hela!