Wednesday, January 7, 2009

Tillbaka

Nu ar vi tillbaka efter 5 veckors beach hoppande och det kanns ratt skont faktiskt! Borta bra och hemma ocksa bra! Tank att Kodai verkligen kanns som hemma redan. Harligt. Folk atervander fran sina olika semestrar (de flesta innehallandes minst en beachvecka) och de flesta verkar vara glada att vara tillbaka.

Min medarbetare Thomas har gett sin dotter namnet Varsha = regn, eftersom hon foddes nar det regnade som varst. Vackert tycker jag att det ar.

Och idag ar jag tillbaka pa jobbet med full rulle. De flesta bocker jag bestallde innan jag gick pa semester har kommit, sa idag hade vi stor paketoppning. Av nagon anledning sa kan inte paketen oppnas om inte jag ser pa och kontrollerar. Jag later det vara sa sa lange, det ger nagon slags illusion om kontroll ;).

Pa lordag ska jag halla en workshop for nagra larare. Forsta forfragan var om jag kude halla en workshop om nagot teknikrelaterat? Jag tyckte fragan var aninges allman och bestamde till slut att halla en helt vanlig databasworkshop i databasen Academic Search Elite som vi prenumerera pa men som knappt anvands. Men det ska det nu bli andring pa hade jag tankt mig. Jag ska forsoka fa in lite grann om nagon gratis citation manager typ Noodle tools eller sa ocksa. Problemet ar bara att jag inte kan dem sa bra och det ar lite ont om tid innan lordag. (Jag fick fragan typ 2 dagar innan jag gick pa semester sa jag hann inte gora nagot innan jul.)

En check som jag hela hosten har forsokt fa Harcourt att erkanna att de har lost in, fick jag bekraftat fran dem att de har lost in ocksa. Det var en tung sten fran mitt hjarta ma jag saga.

Ma jag uppdatera lite oftare under 2009!

3 comments:

Anonymous said...

Hej Anna!
Gott 2009 önskar vi er. Det är såå kul att följa din blogg, och skönt o roligt att höra att ni trivs så bra i Kodai.
Kram Gunilla o Robert

Malin said...

Välkomna hem igen. Tänker på er ofta, ofta.

Anna said...

Hej Gunilla! Gott nytt 2009 sjalv! Och TACK sa mycket for de jattefina orhangena, och halsbanden till barnen. Du ar sa duktig!

Mel E - och jag tanker pa dig! Varkala var verkligen bra, men lite laskigt nar man har en 1,5 arig runner....