Tuesday, February 15, 2011

E i DN idag

Idag tycker jag ni ska läsa om E i DN. Så det så. Dessutom är det internationella barncancerdagen.

9 comments:

hedgehog-sara said...

så fin artikel, och fantastiska bilder. Kram på er!!

Linda K said...

läste just och tittade på alla bilder. gråter och tycker att ni är fantastiska. ellen är så fin och duktig, det kommer att gå bra för henne! många många kramar :)

E said...

En väldigt fin och personlig artikel. Så mycket familjekärlek på bilderna att jag toklipar. Stor kram för att ni delar med er vardag så rakt och öppet!

Karin said...

Jag har följt dig ändå sedan Annas blog feat. Mel E och har själv hunnit få två barn under den här tiden. Artikeln i DN idag är helt fantastiskt fin, ni är så fina och Ellen är fantastisk. Stora kramar.

Anna said...

Tack hörrni! Jag är rent generellt lite överväldigad idag.

liten said...

Jag har köpt för att stödja, läst och bloggat. Tack för att ni delar med er, jag känner en enorm glädje till livet genom modiga människor som er.

Anonymous said...

hej satt med tårfyllda ögon och läste artikeln i dn idag. våran dotter har också haft samma cancer i ögonen så vi har gått igenom samma elände som ni, kände igen allt som jag läste. våran tjej har blivit 13 år nu men det väcker minnen tilbaka när man läste om ellen. kram på er från pia.

Anna said...

o tack!

cruella said...

Hela familjen läste artikeln med fasa och stor sympati. Och mina tonåringar blev så glada när de såg Ellens fina nya öga. Även om det förstås är second best. Ja, du förstår. Det blir så konkret.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att allt ska gå bra framöver!