Monday, May 12, 2008

Nya sandaler till treåringen
Äldsta dottern hade vuxit ur sandalerna från förra sommaren, så i eftermiddag gav vi oss iväg till barnskospecialisten för att prova ut och köpa nya. Det var första gången vi handlade där, men oj vilken fröjd! Otroligt pedagogisk och bra personal som inte var stressade alls trots massor av folk i butiken. Dottern provade olika tålösa skor i vitt och rosa, vi föräldrar suktade över ekologiska, bruna, jättefina kavat-sandaler som kändes rejäla och hade rejält med växtmån men ändå satt bra på foten. Vi vann. Men jag tror att jag kanske lovade henne ett par guldfärgade crocs i framtiden.

Bilden är från Kavats hemsida

3 comments:

Kakan said...

I löööv Kavat. När jag köpte de senaste (26:or) förra sommaren hittade jag dem på Myrorna för endast 30 kr så det fick bli den färg det blev... dvs. rosa med lysrosa blomma på. Well... men bra är dom. Nu ska de dock säljas på Högalids barnklädesbytardagar till helgen.

Anna said...

:) jo jag gillar dem också, men de har haft mest fula varianter på sistone så vi blev lyriska över dessa!

Mel E said...

Nu finns det högklackade Crocs, så förtviva ej! http://www.fashion-stylist.net/blog/2008/04/23/crocs-its-hard-to-believe-the-parents-were-ugly/