Saturday, May 24, 2008

Packar och städar

Oj vad vi packar och packar. I dag sorterade vi klart förrådet så nu är våra hyllor där nere fylda med knappt 20 flyttkartonger och några bananlådor, alla märkta med vart de ska och ett nummer. Sen har varje låda en kolumn i ett "excel"-ark i Google docs, där det står uppskrivet vad varje låsa innehåller. Det kan ha sina poänger att vara ordentlig med sånt när man delar upp sina ägodelar på olika världsdelar.

Vi har även städat undan här hemma, och jag vill lova att det behövdes. Det var så illa att V 3 år i går sa: "Jag vill inte flytta till Indien, det blir så stökigt här." Men nu hoppas vi att hon ska vilja komma hem i morgon, hon har tillbringat helgen med sin älskade mormor och morfar.

Men nu sitter jag i soffan med lite godis och ett glas rosé, lilla E sover, maken är ute på galej och stora V sover som sagt borta.

4 comments:

Smartasmia said...

Hehehe...underbar V-kommentar där:-) Har fortfarande inte riktigt greppat att det inte kommer att finnas ngn A-bibblo på området snart (läs nu)...men isses vad kul för er. Kan bara föreställa mig det flyttkaos som förmodligen råder just nu...eller snarare förhoppningsvis rådde. Lycka till med det sista och hör som sagt av dig om du har möjlighet där borta sen! Stor lycka-till-kram, sötpinglan där:-)

Anna said...

nja det råder nog fortfarande ett visst kaos - men lite mer undanstädat nu bara :)

Petra said...

Det märks att det finns en bibliotekarie inom familj - ordning och reda. Jag går nästan igång på dina ord! :-)

Anna said...

Hihi - vill du att jag ska dela våra listor med dig i google doc - read only! ;)