Friday, August 29, 2008

Om boksignering, oproduktivitet och personalkonsert

Nu har jag varit i en timme pa jobbet, och det kanns som att jag inte kommer att fa nagot gjort idag. Klockan 16.45 kommer en av lararna pa skolan (som for ovrigt var larare har aven nar jag gick har for 17 ar sedan) att ha en signering av sin nya bok Trees in India. Jag ska kopa ett exemplar till min kare make.

Ikvall ar det konsert med personalen pa skolan. For nagra veckor sedan kom det upp ett litet anslag dar man skulle skriva upp sig om man ville framfora nagot musikstycke pa personalkonserten. Jag blev alldeles full i skratt, eftersom jag bara kunde forestalla mig uppslutningen pa en svensk arbetsplats.... Naval, det har ar inte Sverige. Pa anslaget stod aven att inget stycke fick vara langre an 10 minuter langt. Listan blev full. Vi har inte bestamt om nagon av oss vuxna ska ga pa konserten eller inte. Det vore lite roligt faktiskt, men samtidigt sa ska jag vara "forklade" i morgon kvall pa filmvisningen for studenterna, sa vi kanske stannar hemma och tar det lugnt i stallet.

5 comments:

Helena said...

Gick du på den skolan när du var barn (eller hur gammal du nu var för 17 år sedan)?!
Jahaa - jag jag har undrat lite hur det kom sig att ni hamnade just där, nu. Eller ja, jag fattar nog inte riktigt nu heller, om jag ska vara ärlig...

Anna said...

Helena - jag var utbytesstudent har mellan 2:an och 3:an pa gymnasiet. Min mamma gick pa den svenska skolan har pa 50-talet (hon bodde i Indien fran 6 manader - 13 ar.) Pa 70-talet slog de ihop de svenska, tyska och ameriakanska skolorna har till en internationell skola.

Svåger Johan said...

Jag antar att boken är ganska tjock, det finns säkert många olika träd i Indien, und das vill zer spas für mein bruder bekommen. Om det fanns en bok som hette Träd i skogen på Tynderö, så skulle den för tillfället vara ganska tunn, und das ist nicht spas für unsere Mutti und Vater, som saknar träden.

Anna said...

Johan - oo ar de borta nu :(

svåger johan said...

Ska försöka ordna bilder så fort som möjligt. Träden försvann i början av augusti.