Monday, November 3, 2008

Shoppingresa till Madurai

Usch vad jag uppdaterar daligt! Just nu ar det ganska busy busy pa alla plan har sa jag ar lite splittrad. Men en kort uppdatering. I helgen akte jag till Bangalore med 3 vaninnor for att shoppa sant som inte gar att fa tag pa har i krokarna. Schemat var ju ganska hektiskt, men vi hann i alla fall med det mesta.

Vi var 3 timmar pa den gigantiska affaren Viva som har massor medv asterlandska klader till vrakpriser. Och fina sadana. Mitt mal var att fa in lite farg i garderoben. Jag kom hem med:
  • 3 kjolar (1 svart (ooops - den glada svarta ni vet), en ljusbla med spetsigt blommonster, en brun tunn med monster.
  • 3 skjortor, en vit klassisk (fran massimo dutti ;), en vit tunn lite mer indisk med paljetter, en rosa med galnsa puffiga armar.
  • 1 svart kortarmad blustop med halmonster
  • 1 brun kortarmad topp med en stor knapp
  • 1 vit t-shirt med monster
  • 1 langarmad bastroja i lite custo stil
  • 1 gra munkjacka
  • 1 svart kavaj (for 395 Rs - galet billigt)
  • 1 blommig scarf och 1 orangebla sjal

Pa andra affarer blev det en bricka (som Erik tyvarr tyckte var den fulaste han hade sett ;) , leksaker, bocker, en lite mindre mangd vin an vi hade tankt samt nagra assietter.

Vi hann ocksa ata en god middag, stresspacka ihop allt, skratta en hel del men inte en lugn sekund.

Vi sov som stockar pa taget hem, och vaknade av att vi lamnade den station dar vi skulle av, en timme tidigare an vad konduktoren hade sagt. Sa vi fick aka till Madurai och ta en taxi tillbaka till Kodai Road dar var vantande taxi vantade medan vi slangde i oss lite frukost. (Idli for min del. I love idli.)

5 comments:

Anonymous said...

Aj!! Idlis i Kodai Road. Aj!! Ont!!! Du ska veta att det drar rejält i min Indien-tarm nu Anna... och hade jag ekonomi till det så skulle jag åka redan i morgon bittida och stanna till våren... Något jag behövs till i Kodai tror du? Kan jag vara Au Pair hos er kanske medan jag skriver klar min bok?!

Anonymous said...

Hihi, jag tänkte att ja, det är ju allhelgona och Halloween så det kanske det är därför det är monster på kjolen. Men efter tredje grejen med monster på insåg jag att det var nog mönster du menade, och fnissade lite över min egen dumhet.

Annakarin

Anna said...

Eva - vi far fundera ut nagot! ;)

Annakarin - jodu det blir lite smaknasigt utan prickar ibland... :)

Anonymous said...

Hur är priserna i Indien jämfört med Sverige,vore kul att veta :)

Och jag läste också monster, som i spöken, och inte mönster ;)

Anna said...

Sara - MYCKET billigare. Hela klabbet gick pa runt 500 kronor. Dieselklanningen kostade - hall i dig - 20 kronor.