Monday, November 3, 2008

Twilight

Tack vare Bokhora och en students bestallning i kombination med stor Diwali rea pa Landmark sa har vi nu hela Twilight-serien pa bibblan. Jag ar snart igenom New Moon och ar inte riktigt lika sald som pa Twilight men anda, det ar dalig timing att jag nu har hamnat mitt i ett stracklasande av tjocka vampyrromantikbocker precis nu nar alla besok fran Sverige ar pa ingang. Men det ar ju lite bra att ha mycket folk i huset eftersom jag kommer pa mig sjalv med att lite nervost undra om de dar tunga stegen i skogen utanfor verkligen ar vara trevliga bison-husdjur elelr om det kanske ar en varulv som jagar vampyrer?

I gar kvall nar maken gatt och lagt sig fick jag sitta inne pa toa och lasa 3 kapitel innan jag kunde ga och lagga mig (edward is back hurray!) eftersom det orsliga vardagsrummet inte har nagra gardiner att dra for fonstren.

For er som inte last Twilight-serien, eller aldrig hort talas om Bella och Edward ar detta nog ett ganska meningslost inlagg.

Forresten - om ni inte laser Bokhora redan, sa borja. Man blir inspirerad att lasa vare sig man vill eller inte. Sjalv har jag aldrig nagonsin haft nagon bojelse att lasa av annan anledning and av den som gemene man tittar pa dlig film pa 3:an och Twilight serien ar perfekt ur det perspektivet.

2 comments:

Katarina said...

Jag visade för ett tag sedan Surabhi, som jobbar på institutet i Sydney, din blogg. Förra veckan var det någon stor hinduhögtid och Surabhi kom in på mitt labb med ett stort leende och en ask konstiga kakor i handen med orden: "A box of Barfi".

Anna said...

KAtarina - :) MUMS!