Saturday, July 19, 2008

Socialt liv

Vera - var trearing - tycker nog att det ar lite besvarligt att flytta, kanske inte just till indien, men FRAN sverige och alla nara familjemedlemmar och kompisar. Men nu har hon i 2 dagar lekt med 3 barn fran schweiz. Det ar ratt kul att se hur bra barn kan leka utan att kunna samma sprak. Barnen ar fodda har och pratar flytande engelska och tyska och hyfsad tamil.

Pa samma compound som vi bor finns ocksa en familj med 3 barn, 2, 3 o 4 ar gamla. Vera har lekt en del med dem ocksa, men de ar sa nara och tajta att det nog tar lite langre tid att lara kanna dem. Bada foraldraparen ar ocksa valdigt trevliga.

Igar var vi hembjudna till en amerikansk familj som inte jobbar pa skolan, men som for tillfallet hyr Lockwood hus (om nagon lasare kanner till det). Det var fantastiskt mysigt och trevligt, men som vanligt becksvart nar man ska ga hem, sa vi fick lana en ficklampa av dem. Undrar hur lang tid det ska ta innan man lika reflexmassigt tar ficklampan som telefonen med sig nar man gar hemifran?

No comments: