Thursday, August 28, 2008

Bibmbokatastrof i vardande

Det tog mig aratal att hitta den perfekta mascaran, och nar jag val hittade den for nagra ar sedan, sa har jag hallit fast vid den, och amnar sa fortsatta. Jag pratar forstas om Kanebo 38 grader, svart, normal borste.



Sa min plan var att kopa med mig ett gang pa flygplatsen i Bryssel pa vag hit. Men - de salde inte Kanebos mascara dar. Surt. Men jag hade i alla fall nagra med mig, av nagon outrgundlig sa var alla oppnade redan dock. Och nu borjar de fallera. Kanebo verkar inte sta att finna i min narhet.



Sen har jag helt ovantat blivit beroende av en ny produkt. Tinted mineral moisturizer med SPF 20 fran FACE stockholm. Och den haller helt klart pa att ta slut.



Nu sager ni saklart snart - men halla - strawberrynet! Ebay! Bestall av nagon har hemma sa skickar vi! Jo, det ar alla bra forslag. Tyvarr ar det dock sa att det inte finns nagra garantier pa att paket kommer fram hit. Ofta forsvinner de. Och bada produkterna ar lojligt dyra anda i forhallande till var ekonomi har, sa jag vill helst inte riskera att de forsvinner. Sa jag forsoker klara mig tills november nar min syster med familj dyker upp, och hoppas att hon kan ta med sig nagra stycken.

2 comments:

Åsa said...

Klart att vi tar med! och det är inte så länge tills vi kommer. Men du får nog göra ett google doc så vi inte glömmer ngt:)

Anna said...

Fixat!