Monday, August 25, 2008

Det ar inte bara roligt jamt

Jag undrar hur lang tid det kommer att ta innan man lar sig hur saker och ting fungerar pa skolan. Bocker koper man oftast med checkar som man skickar med posten (modernt?), jag overtrasserade kreditkortsgransen forra manaden, eftersom jag inte visste att det fanns en ganska lag grans pa det per manad. Foljden blev att en massa bestallningar som jag hade gjort inte kunde genomforas utan jag blev tvungen att ordna andra satt att betala. Men da valde jag bankoverforing i stallet for checkar i de fall dar det var mojligt. Det kan jag leva med.

Jobbigare ar att vanja sig vid den vanliga indiska seden att om man inte har ett positivt svar pa en fraga, da svarar man inte alls. Alltsa - om jag mailar och fragar om jag kan bestalla en bok fran ett stalle - da svarar de inte om de inte kan. Jobbigt. Overhuvudtaget ar det jobbigt att bestalla bocker.

Overhuvudtaget sa pendlar jag mellan att kanna att - ja men idag har jag nog viss koll pa vad jag haller pa med - och - nej nu har jag ingen koll overhuvudtaget. Jag klarar det inte. Idag var en dag 2. Surt.

2 comments:

Malin said...

Jamen, det behöver man inte sitta i Indien för att tycka!! Det räcker med att byta jobb...

Anna said...

Malin - du har sa ratt forstas :)