Monday, August 25, 2008

Helgen i korthet

En sak som ar valdigt viktigt nar man flyttar till ett sadant har stalle, ar att man lyckas uppratta ett fungerande socialt liv. Onskvart ar ocksa att man hittar vanner som kommer att stanna kvar lite langre, for vissa betyder det langre an 3 ar, for oss just nu, i alla fall langre an ett ar. Den har biten tror jag kommer att fungera ratt bra, i alla fall som det kanns nu.

I lordags morse hade vi en riktigt dalig dag, men maken och jag sov i skift, som vi brukar gora nar de behovs. Dvs en av oss, oftast jag, gar upp med barnen och ater frukost, klar pa oss och pysslar pa tills man (jag) inte orkar langre. Da vacker man (jag) maken som kliver upp och sen sover jag nagra timmar. Brukar funka bra, men hela lordagsformiddagen gar ju at. I lordags hade vi gjort sa men alla var anda lite trotta och sura. Da kliver en hel barnfamilj in genom dorren och fragar om vi inte vill folja med pa en battur pa sjon. Sant hander ju aldrig i Stockholm. Men det raddade verkligen var dag - sa den blev en toppendag i stallet for en bottendag! Sen hade vi bjudit hem ett amerikanskt par med en son som ar lika gammal som E pa te, och det var ocksa supertrevligt.

Igar sa gjorde vi inte mycket forutom att vi tog en taxi nagra kilometer till rottingmobelaffaren, och bestallde 2 stolar och ett bord som vi ska ha ute i tradgarden. De ko hemlevererade bara for nagon timme sedan - sa det var en ovanligt smidig affar! Fina och bekvama var de ocksa.

4 comments:

Frida said...

Skönt att lördagen blev räddad på ett så angenämt sätt! Sen måste jag säga det igen: det är så kul att få läsa om hur det är att bo i Indien. Jag har varit där som turist och kan knappt inte fatta hur det är att bo där!

Anna said...

Frida - roligt att du tycker det! Var har du varit i Indien?

Anonymous said...

Jag vill se rottingmöbler. KOmmer de på flickr sen?

Anna said...

Caroline - nej da maste du nog tyvarr komma hit ;)