Tuesday, August 19, 2008

Om bloggens titel



Deeped undrar varfor ens blogg heter som den heter. Med min forra blogg var det ju enkelt. Jag heter Anna, sa foljdaktligen hette den Annas blog. Nar sen Malin hoppade pa som skribent pa bloggen sa foll det sig naturligt att kalla den for Annas blog feat. Mel E, eftersom Malin kallades just for Mel E pa jobbet. (Detta ar en historia i sig sjalv, men hon hette forut nagot pa B i efternamn = Mel B, och den andra Malin pa jobbet hette foljdaktligen Mel C. Nar sen Mel B bytte efternamn sa fick det bli Mel E, aven om den ursprungliga Spice girls kopplingen inte langre var lika enkel att gora.)

Nar jag skulle starta den har bloggen sa tyckte min kare make att den skulle heta "Life is like a box of Barfi" efter Forrest Gumps lite mer beromda "Life is lika box of chocalate - you never know what you're gonna get". Jag tyckte det var ett passande citat for en blogg som handlar om att lamna ett fast jobb, bostadsratt och slakt och vanner i Stockhom/Sverige for att flytta till en kristen internationell skola i en hala pa en bergstopp i sodra Indien. You never know what you're gonna get i Indien. Men det ar ju en del i det fantastiska har. Och Barfi - det ar indiska sotsaker med kondenserad mjolk som bas i stallet for choklad, som kommer i en massa olika former och smaker.

Daremot sa kortade jag ner det hela till bara "A box of barfi" eftersom jag tyckte det blev for langt annars.

Update: Sorry tasteto, and sacatomatao - tell me if I cant use your photo.

7 comments:

Linda K said...

jag tycker det är strålande!

Anonymous said...

Trevligt att maken hämtar sin livsfilosofi från en så pass nyfiken fiktiv karaktär som Forrest och inte som sin något äldre bror som tidigare gudiades i sina livsval av SockerConny.

Anonymous said...

Jag ser att den fina bilden bytts ut mot en som inte är lika fin.

Anna said...

David - klantigt av mig! Fixart!

Petra said...

Är barfi gott?

Frida said...

Ah, det är så spännade att få följa dina äventyr i Indien!

Anna said...

Linda K - tack!

svager Johan - hihi, jag tror maken var inne mer pa sockerconnylinjen forr i varlden.

David - jag borde veta battre vid det har laget..

Petra - en del ar supergott, en del mindre gott. Som en aladdinask.

Frida - vad kul att du tycker det!