Wednesday, August 13, 2008

Ordningen aterstalld.

I forrgar bestamde vi oss for att vi inte klarar oss med bara en dator, utan att vi behover varsin. Sa igar fragade vi it-killen och kompisen Rudy om vi kunde bestalla en genom honom. Jajeman, och om vi bestamde oss fore klockan 15 samma dag sa kunde vi fa en snabbt. Det gjorde vi. Och nog gick det snabbt. Vid lunch idag hade den kommit och klockan 16 fick jag den installerad och klar. Tjoho! Sa nu sitter jag har och skriver pa var nya laptop. Iofs har den ju bara engelskt tangentbord, men det gar ju ganska bra anda. Hoppas det gar bra att lasa ocksa. Jag ska forsoka klura ut hur man lagger till de svenska tecknen sa att man kan fa snabbkommandon for dem i alla fall.

Andreas har en kompis i Sverige som forsoker fixa Bolibompa i komprimerade filer. Vore ju inte helt fel om vi kunde fa tag i dem pa nagot satt....

5 comments:

Sara said...

Jag var alltid tvungen att ha en lista vid datorn när jag bodde i Taiwan med snabbkommandon.. Har inget minne för sådant. Och har redan glömt... ;)

Linda K said...

men hallå! jag visste inte att du var bloggandes igen :D kram från sveriget!

Anna said...

Sara - mmmm det borde jag ha. Jag har inte ens lyckats hitta nagra snabbkommandon som funkar an dock... och nu har jag nastan vant mig av att anvanda de svenska tecknen. Det gick lite laskigt fort tycker jag....

Linda K - joda, har smyger jag runt bland gigantiska kreatur i mina Acne Pistols :)

Linda K said...

HA HA HA! du är min idol :D

Andreas said...

Får se hur det går med Bollibomperiet. Ett problem är att man nog inte kan belasta Stefans dator med mer än en nedladdning per dag. Det blir en ganska stor fil, och stefan har inte så snabb upplänk. Men kanske man kan hitta någon mellanstation där de kan ligga. Skall kolla runt lite.