Sunday, October 5, 2008

Härlig avslutning på långhelgen

Idag bjöd vi in familjen W och familjen W/Q på eftermiddagsfika. En elev på skolan kom också med (yngsta dottern DeJong för de som känner till dem). De blev en härlig solig eftermiddag med en massa spring, lek, fika och trevligt umgänge. Precis vad man behöver en söndagseftermiddag. Vi har fått upp stereon i helgen, så det har även dansats en hel del till Pippi, Jojje W, Depeche och the Knife. Känns som en stor förbättring. Vi har även rensat ut en hel del möbler som vi inte vill ha, samt flyttat omkring resten. Vi har även tagit ner alla jättelånga rostfärgade gardiner, vilket gjorde det aningen ekigt, men mycket luftigare och finare. Några nya gardiner ska komma upp i några, men inte alla dörröppningar/fönster.

Väggarna här är ju orange och gula. Och det slår aldrig fel, så fort någon ny kommer hit så säger de: Wow, vilka härliga färger på väggarna! Varpå vi svarar - så säger alla - tyvärr avskyr vi det och har beställt ommålat till vitt. (som alla andra hus är målade i, men det kan väl inte vi hjälpa, vitt är grejen på väggar för oss, vi har så mycket färger i möbler och tyger ändå.)

3 comments:

Sara said...

Efter att temporärt ha hyrt en lägenhet med svampmålade väggar i saffransgult (varför?) förstår jag din längtan efter vitt...

Anonymous said...

Så trevligt det låter, med gäster och att ha fixat lite. Om det ekar får ni sätta upp lite andra textilier, det finns så mycket fina tyger i Indien.

Ma said...

Jag menade inte att vara anonym