Friday, October 17, 2008

Lite jobb

Just nu har jag ganska manga projekt pa gang.

  • Fixa en ny (intern) webbplats for biblioteket. Webmastern har precis gjort mallar for de olika avdelningarna inom skolan, sa jag hoppar pa den sa gar det nog ganska snabbt att fa upp den. Sjalvklart har jag gjort en OK informationsinventering och strukturering - men oj vad jag hade onskat att kanske Malin, Asa, Caroline, Erik eller nagon av de andra klipporna pa KIB hade varit har och hjalpt mig. Forresten - jag kanske ber Malin att ta en liten kik pa det hela i alla fall.
  • Flytta Middle School biblioteket till Elementary School. Jag har 3 bibliotek. Och nu ska det ena flytta ihop med ett annat. Det kravs en del logistik. Sarskilt eftersom Middle School biblioteket formodligen ska flytta tillbaka till en separat byggnad sa smaningom. Det finns ett annat problem i detta som ror fundamentalistiska kristna varderingar och litteratur. Men jag ar vid gott mod och ska forsoka losa det pa basta satt. Man maste helt enkelt vara diplomat.
  • Iordningstalla ett magasin. Vi behover ett magasin. Jag har nagra utrymmen att jobba med. Vi far se hur det blir.
  • Rensa ut alla gamla tidskrifter fran High School bibblan och flytta om alla bocker, samt rensa ut gamla och/eller trasiga bocker som inte anvands.
  • Forhoppningsvis borja undervisa till hosten.
  • Peppa mina medarbetare till att lara sig lite mer om modernt biblioteksarbete.

Kul ar det! Jag har faktiskt ett valdigt roligt jobb! Jag borde forstas lara upp nagon annan att bestalla i alla fall en del bocker at mig. Det skulle frigora en del tid. Vi far se.

Och imorgon ar det middag for hela bibliotekspersonalen hemma hos mig. Det ska bli spannande att traffa dem alla utanfor jobbet. Jag gillar verkligen personalen pa bibblan. De ar klippor och valdigt rara pa manga satt.

3 comments:

Simon said...

Spännande och imponerande! Så roligt att du entusiasmeras så av ditt jobb!

malin c said...

den här Malin kikar gärna!

Anna said...

Ja vistt ar det Simon! :)

Schyrre malin!