Saturday, September 20, 2008

En regning lördagseftermiddag

Erik och barnen sover, Mary pysslar i köket och John står under tak och tittar på regnet. Toby sover i soffan bredvid mig och jag dricker kaffe och äter turkisk peppar. Om 10 minuter skulle vi egentligen vara hos Tim, Katie och Liam och eftermiddagsfika, men jag ringde just och sa att vi skulle bli 30-60 minuter sena, för jag tror familjen behöver sova en liten stund till.

Igår kväll hade vi två trevliga gäster på middag, och äntligen fick jag höra lite skvaller. Det händer ju konstant skandaler på det här stället, men jag jobbar ganska mycket för mig själv och hör nästan inget skvaller. Sen kanske jag är lite korkad också, som inte förstod att de där 5-6 studenterna som jag fick meddelande om att de hade blivit "withdrawn" inte hade slutat frivilligt ;). Jag ska erkänna att jag undrade varför den nyanställde trevliga lärarinnans son som nyss börjat 11:an plötsligt slutade efter en dryg månad. Nå, nu vet jag.

I förmiddags hoppade vi på grannens studsmatta, och jag tänkte än en gång att jag måste försöka fixa ett skyddsnät dit på något sätt.

Nu häller jag på och fixar en TV-relaterad överaskning till Vera, men enligt nerladdningen tidsuppskattning så ska det ta typ 61 timmar att få ner den, så vi får väl se...

4 comments:

Åsa said...

Vad hade de gjort? Härligt med lite skandaler...

Désirée said...

Hej Anna!
Vad kul att följa lite vad som händer i ditt liv.
Vi ska ha en internutbildning om webb2.0 på biblioteket och jag tänker visa din blogg som ett exempel.
Hälsningar från Linköping.

Anna said...

Åsa - hehe det tänker jag inte lägga ut här ;)

Désirée - Oj vad kul :) hälsa alla! Berätta att interaktion är A o O i W2.0 och att de därför måste ge mig en hälsingskommentar ;)

Maria said...

Man blir ju onekligen sjuuukt nyfiken på vad studenterna hittat på...

Vad gäller hämtandet av underhållning från nätet kan jag varna för att försöka uppgradera hastigheten. För vår del slutade det med att vår hemtelefon blev avstängd... och det är INTE vårt fel.