Thursday, September 4, 2008

Missat fototillfälle 2

Idag kom aporna till vårt compound! De har inte varit runt oss tidigare vad vi har märkt. Däremot så hänger de rätt mycket hos våra kompisar som bor vid Coakers walk, typ 10 minuters promenadväg från oss. Enligt Mary, vår ayah, så var det någon frukt som höll på att mogna här nu, och det var därför som aporna kom.

Efter jobbet så gick jag till Daily bread och hämtade 5 limpor "brown bread". Vi har en stående beställning till torsdagar. När jag kom hem till compoundet med mina 5 limpor så blev jag obehagligt omsvärmad av aporna, men jag lyckades sturskt att jaga bort dem och kom hem med limporna i behåll.

6 comments:

Åsa said...

Det verkar ju vara en mindre djurpark, ert nya hem.

Linda K said...

shit, take a walk on the wild side liksom :D

hedgehog-sara said...

hu, apor är ju söta, men inte när de försöker ta saker från en... Tror jag alltså, eftersom jag aldrig har mött en apa.

Petra said...

Är brown bread i Indien samma sak som i England - vitt bröd med lite fibrer i?

SvågerJohan said...

Utifrån din beskrivning vill jag påstå att vi inte har några apor i Härnösand. Här ramlar de mogna frukterna från träden men inte en apa i sikte. Rykterna säger också att skogen är full av svamp. Hur är det med svamp i Indien? Här hemma i gamla Svedala dog en kvinna nyligen som ätit fel svamp.

Anna said...

Asa - mmm, ibland kanns det sa

Linda - yup!

Sara - mmm bade och bade och

Petra - alltsadet ar ju inte danskt ragbrod, men har finns det 2 ratt hyfsade brown breads faktiskt. Sarskilt det fran Eco-nut, fast det ar lite i dyraste laget tyvarr

Johan - fram till for ungefar en manad sen kunde vi kopa jattegod svamp, men nu har jag inte sett nagon. Hoppas det finns nagra bra svampplockare i sverige som kanner for att torka lite trattisar och skicka med bud hit... ;)