Wednesday, September 17, 2008

Hotelljakten gar vidare

Naha, hotellet som beskrevs som det basta/mest prisvarda i kovalam i LP hade forstas superdyra specialdealar over nyar. Ffa var man tvungen att boka minst en vecka, och sa lange har vi nog inte tankt hanga pa beachen. Fragade var kompis Hemma, och hon hade ett tips pa ett hotell som de brukade ta in pa, med pool och trevlig tradgard. Hon tar med telefonnumret i morgon sa far jag val gora ett nytt forsok med det da.

5 comments:

Åsa said...

Ska vi inte åka till Varkala då?, Emma Hamberg prisar att åka dit med barn i senaste mama. Hennes kids är iof lite äldre än våra.

EvaKarin said...

Rekomenderar Hotel Seaface åt er i Kovalam - www.seaface.com - bra läge, skyddat och pool. Men Varkala är ju mindre exploaterat och stranden där är skyddad från fluktare. Finns ett trevligt, enkelt och billigt ställe att bo på där som heter Kerala Bamboo Huts (eller House). Vill ni 'flotta' till det så ta in på Taj hotellet i Varkala över nyår. Jätte fint! Och så MÅSTE ni ju spendera några dagar på mitt älskade Coconut Palms nära Alleppy !!

EvaKarin said...

http://www.karmakerala.com/varkala för mer om t ex Kerala Bamboo House och Taj Varkala

Anna said...

Asa - jo vi gor val det da!

Evakarin - TACK for tipsen :) Kerala bamboo huts verkar ju supermysigt! Jag har numret till coconut palms - ska absolut kolla upp!

Åsa said...

Just nu är det en tråd på indien.nu om barnvänliga ställen i kerala. VI kollar vidare.