Friday, September 12, 2008

Spannande fredagkvall

Idag var 4:e dagen som V hade svår diarée sa vi gick med henne till the dish. Där fick hon ta ett fekalieprov som skickades till Van Allen hospital. 2 timmar senare fick vi beskedet. Bakterie-infektion. 4 dagar på Norfloxacin och Lactic Acid bacillus. V tyckte det var mycket spännande det hela, och var nöjd med att bara hon skulle ata medicin. Dock skulle hon få i sig 3 hela tabletter ikväll. Efter 2,25 tabletter tog det tvärstopp. Jag tycker det var bra ändå. Sen får hon äta 1,5 tabletter morgon och kväll i 3 dagar. Hoppas det går battre.

E upptackte en lysmask ute i trappen upp till oss, så hela familjen gick ut i mörkret för att beskåda denna attraktion. Då kom även ett gäng skolkillar dit, på väg hem. Alla gullade med lilla E och beskådade lysmasken. Helt plötsligt började sedan någon att bränna av ett gäng riktigt stora och fina fyrverkerier som lyste igenom trädtopparna. Fint, men högljutt, sa barnen ville snabbt gå in och sova. Fyrverkerierna verkade dock vara inledningen på en konsert, som vi nu lyssnar på inifrån. Indier verkar helt klart vara immuna mot tinnitus.

All in all en rätt spännande fredagskväll.

1 comment:

Ma said...

Stackars V, har hon inga andra symtom som feber eller ont i magen?
Hoppas att det går över snart och att medicinen hjälper. Men det är ju viktigt att hon får i sig hela kuren. Stor kram till er alla från Ma.